vrijdag 28 januari 2022
 

Nieuws van SOGM

HET MILIEU IS GEWOON EEN LINKS COMPLOT


Stook maar lekker door, maak maar lekker fijnstof.

 De klimaatsceptici schreeuwen het dezer dagen van de daken, we hoeven ons echt nergens zorgen over te maken. De aarde warmt helemaal niet op, hoe haal je het in je kop, het is allemaal Links gelul, al dat milieugeflauwekul.  

 Opeens hoor je 'n koor van gezapige mensen die vinden dat we niets hoeven te doen. Eigenlijk zijn al die maatregelen zonde van je poen, die hele sneue hype rond het milieu is een samenzwering, het is één grote Linkse Kerkelijke drogredenering. Nee hoor, stook maar lekker door, maak maar lekker fijnstof, loos maar lekker chloor. Flikker maar fosfaten in het water, later, dat is later, dan zijn alle sceptici al dood, dus toe maar, stoot maar uit, verkloot! En al dat plastic in de oceaan? Hoeft daar dan niet iets aan te worden gedaan? En al dat kappen van die regenwouden? Nee, natuurlijk niet, omdat sceptici heel erg van vlees houden, en dat graag hygiënisch in plastic verpakken, In mooie, niet afbreekbare bakken. En zo'n oceaan, wie komt daar nou helemaal, misschien een paar tonijnen, of een verdwaalde garnaal.

 Dus al die Kopenhagenonzin, trap daar toch niet in, niks CO2-reductie, alleen maar slecht voor economische productie.

 En sceptici, al die uitstervende dieren, en die smeltende polen? Hé, weg met die prietpraat van al die halve zolen.

 Maar sceptici, we maken toch troep, en als je troep maakt, dan ruim je dat toch op? Zeg, we zijn hier om te leven, en niet om een of andere zeldzame termiet een beter leven te geven.

 Weet je wat zo leuk is van je geweten? Je kunt het makkelijk vergeten, althans, de sceptici, mij lukt dat niet. Ik hoop dat Kopenhagen, iets aan de aarde bij zal dragen

 

- GOOSSENS & BIJLO